The Groundhog Day   Leave a comment

Huhu..miggu ni..lepas abis 2 paper je..yg agak sedang2 cuak gak la..adeh..harap2 mmg aku dpt A utk dedue paper ni..ni je bole backup utk subjek lain haha..silap2 subjek lain yg backup subjek ni..huhu..aku pn pegi midvalley sorg diri haha..gile wat terer..mmg knal jalan ape..tq la sape yg ajar haha..bgus2..smpi sane..aku parking tmpat biasa aku ngn yen ape slalu..bawah mid tu..pstu masa dlm tu..masa cari parking..aku cube igt kat mane..takut sesat la..aku igt tmpt naik tangga mid yg tulis  “shop” ade kat blah kiri..pstu straight lg psal tade parking lak..pstu aku nmpak ade kosong blah kiri…aku park kete situ..pstu naik lah ikut tangga lain..yg mmg xpnah aku naik kat sni..slalu aku naik yg ade tulis shop td tu..tembus kat dpn mcD tu..hehe..cam cerita lak post kali ni..aku wat slambe mlas tulis no tiang ke ape..psal aku igt mmg dkat je ngn tmpat aku naik lg satu ni..naik2 tembus kat sblah money changer yg kat bhgian tengah kat dunkin donut + speedy + kfc ape tu..so aku cam tempat tu lah..pastu makan2..lepak2..siap beli beg utk hp aku lg..huhu QUIKSILVER beb..haha aku ni mmg fanatik quiksilver..tatau asal..abis rm50 beg kecik utk hp je adeh..tape2..igt nk jd ahli klab die..rupe kna 250 in single receipt dem..tape2 nnti aku nk beli beg galas ke..sluar ke sem dpn huhu..pstu aku blk la..turun kt tmpat tangga yg sblh money changer td tu..aku gi kat park..tgk2 KETE AKU TADE? ARGHH..aku cuak gile..eh mane kete aku..aku rase mmg park situ..psl igt klr je kete..dpn mmg tpt naik tangga tu td..isk..aku pusing dekat 20mnit..mcm org gile ..ye la cuak seh..aku bkn cuak lupe tmpat ke ape..cuak kete tu org CURI je..dh la baru sbln dua je aku bwk mai KL ni..mati la ..pstu taleh jd la..aku kate naik atas la..igt dlm otak nk tnye security dh la..aku naik atas blk..pstu aku kate ni last try la..turun kat McD sane..turun 1 level.. pstu turun lg satu..aku rase mgkin bwh kot aku pkir..aku turun tmpat yg tulis “shop” tu..aku follow ikut jalan besar parking tu..psl aku tau td aku lalu situ..aku straight je skit ..ALHAMDULLILAH!!..kete aku ade..terus aku naik..balik hostel..mmg cuak..malu pun mule2 ade…abis aku cite kat yen ape haha..cuak seh..sib baik tk gitau pakguard security tu ke..silap2 gi report polis ape hahaha..sib baik la..so peringatan..igt lah no tiang..psal mmg dlm tu LUAS!! KETE BANYAK!! BANYAK LEVEL LAK TU!!

Argh..dah la kete aku tade alarm..yen pn gelak je siap cite die dlu ngn abg die siap
naik yg securitynye van kecik yg bwak org2 tua je haha..arini aku wat 2 post..satu psal QUIKSILVER punye barang yg aku ade stakat ni..ni je la aku mampu hehe..

Posted April 5, 2007 by hackerzx in 1337 speak

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: