Revolution   2 comments

Yah..arini nape tetibe aku rase nk perubahan dlm blog ni..aku try msuk blog2 lain..klik2 sana sni..wahhh ade yg politik..ade yg hiburan..dunia semasa..hal peribadi..masing2 punye cerita..dr cikgu hinggalah ke dunia datin..dari ahli politik hingga ke artis..msing2 dasyat..ade yg biasa..tp antara yg menarik nak dikongsi bersama..link sblah kanan ni lah..aku try amik mane patut..cam best utk di kongsi bersama..kalau diorg nye comment..peh beratus pn ade..bkn mcm aku ni..tk pnah lebih 5 haha..tapelah..aku tk serius pn dlu..mgkin lpas ni aku akan jdikan kisah nukilan hidup ku menarik..kali ni smue aku tulis dlm bm utk post kali ni..mgkin akan aku try improve utk tulis dlm english? wah..walau tk sehebat mane..walau grammar ku tunggang langgang padahal dh nk grad taun dpn? ahaks..adakah aku asyik play safe je slalu? huhuuuu..tetibe nk wat mcm2 kat blog ni..tp esok aku ade exam progrmming lak..adeh mmg tugas ku sebagai pelajar diutamakn sblm menjadi blogger bebas ni😄 ~ tapelah..akan ku cube memberi daya tarikan utk blog ni mcm blog2 lain..huhu ~ tp hits dh 2000? wah..sape yg bace blog aku ni? whahah..asal ayat skema smcm lak isk..🙂 tapelah..ku tk harapkn komen.~ teruskn mmbace huhu..aku dh letak pass utk page About Me tu..huhu aku dh mula serius tanak dikenali..mgkin akan ade topic2 panas slpas ni..psal kerajaan? artis? tahla..tunggu !! ~

Posted April 7, 2007 by hackerzx in 1337 speak

2 responses to “Revolution

Subscribe to comments with RSS.

  1. Terima kasih kerana singgah ke blog saya dan juga meletakkan link ke blog saya. Saya juga telah meletak link ke blog hackerzx di blog saya.

    Teruskan menulis dan selamat berjaya dalam peperiksaan.

  2. Wah..terime kasih byk2 ~🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: