Pop Pop !!!   Leave a comment

bukan bunyi ape..itu la bunyi yg aku dengar dan hmpir mengundang kecelakaan bgku..mcm biasa pagi td aku gi keje pe..kali ni bkak tingkap..sep myk nye hal ! ..area kj kot tdi..tetibe pop pop..aku selambe jenguk luar tingkp..masa tu tgh jem skit tp still gerak slow2..pstu brekk….pergh da mcm org driff..gua cuak..sikit lg mmg kne ngn kete dpn..org dpn da usya da..org blkg tatau la..da mmg mcm nk lnggar la..aku mengucap pjg..pergh..duit ade 30 je dlm tgn..dpn waja campro mcm pak gua..pergh..asal tdi..aku cuak tayar aku mletup ke pe..tu yg jenguk2 kot tingkap ape td..ok je bwk..aku trus ahh duli mls tgk dah..baik aku cncerte kt jalan je..sib baik la tuhan syg kt aku…berhenti gk jntung aku 10saat pe..hurm..

sib baikla..haihs..mgu ni byk dugaan gak..😦 tgl 30 je ni..
mkn smpi sok + myk + dobi rm12 mahal gile kdai keling kt up10 tu..1kg rm2..bru aku terasa dobi indon kt bwh hostel 5kg rm7 tu lg mura..hmm..sib baik arini lunch ade teammate bli nasi lmak pagi tdi..aku smpn je utk lunch ok je..sedap sotong + ayam.aku ckp bnje ke ni..die sengih2..tape la..next week aku kate aku byar la die kata tape2..haha so sep skit lol..ayat gua pncing haha..die pn tau student lol..pdhl die yg umah kne rompak pe tu..dh 2mgu die xlunch pe ngn kitaorg.lg sian kt die..tape la nex week aku nk order lg aku ckp..aku byar la k 🙂

Posted June 19, 2008 by hackerzx in 1337 speak

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: