Tagged by Kilroy @ Nasz   Leave a comment

adakah anda suka blogging? kenapa?

saje nk cite2 life yg aku lalui hari2..sedeh ke gmbire ke..

blog siapa yang selalu anda sekodeng? nyatakan 5.

haha..teri ? odet? haha..lg..hmm tah..cam lebeh dr 5 je..tgk la link blah kanan ni kan byk je..aku men klik je..random lol..

adakah anda menginginkan seseorang dalam hidup anda? yang boleh menyayangi anda sepenuh hati? dan siapakah orang itu?

hhaha..bbbbbbbbb…

taken or single? mane lebih bagus.

hmm..taken ! cewah..lmao

pernah tak cinta anda tidak dibalas?

aku tk blas cinta org adela..lol riak skit kakaka

ciri-ciri idaman gf/bf anda? nyatakan 5.

Dalam sebuah hadis diriwayat oleh Bukhari dan Muslim: Nabi Muhammad SAW pernah berkata, “Seorang wanita dikahwini kerana empat perkara iaitu kerana hartanya, kerana kecantikannya, kerana keturunannya dan kerana agamanya. Maka pilihlah wanita yang taat beragama, nanti engkau akan beruntung.”

pada umur berapakah anda merancang untuk berkahwin?

27 ! 28 ! kahkah..tah..bile kaya kot hahaha..

nak berapa anak?

4 ? 6 ? peh..gagah2..kwakwakwa..

5 orang yang tak bertuah ingin anda tag:

teri !
odet !
lgi 3 sape yg bace ni kne wat..tak wat gay..lol

Posted April 9, 2009 by hackerzx in 1337 speak

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: