little update about my sg   3 comments

ahaks..meh la aku cite skit psl sugar glider aku ni hmm..actually cewah..lol..aku dh bela die nk msuk 2taun..sedar tk sedar kn..tu lah umur beliau huhu..cage pn da bermacam2 cage..tp yg ni la yg kekal nye..2 before ni DIY nye..huhu..ade lg satu tu last2 letak kt umah je ..rugi lak..abis dekat 40 lebeh la huhu..sian pak aku yg sush pyh tlg gk huhu..last2 bli cage besi ni senang..angkut pn snang..

hmm..name pn da mcm2 kasi..aku kasi lolipop dlu2..pstu ade ksi nama tupai la..ape la..skrg ni kekal lak..’cuui’ cmtu kot sbutan die..parent aku la kasi..psl ade cite telenovela ape tah..ade mamat ensem sepanyol tu nama cuui gk haha..lg pn ringkas..ok la gk..ape2 la..aku pn kdg2 pgil tupai je snang haha..

dr segi mkn lak..adeh sian pn ade..lol igt lg zmn dlu wktu die kecik..joey lg la msa tu org pgil..hnya kasi susu kot..susu kotak..kcik..mahal tu sekotak kecik cam milo kotak kecik tu..rm7 kot..tu mmg skali je ..tu pn breeder tu ksi kt aku..ade gmbar kucing anjing lol..kire direka utk anak2 anjng kucng la.. ( jgn kata susu anjg dahla ) tape..aku yakin lol.. pastu..mcm2 aku ksi..buah2 tu ok la..ade smpi satu tahap tu aku ksi timun je..punye la suke..mkn je abis..aku pn ok je..(murahlak kan)..

smpi la now..arini aku smbg2 ngn ade sorg cina ni..mmg kaki bela sg la..die kate mmg tk rekomen..laa pulak..so die advice..ksi papaya + sawi bayam ape tah..yg chop suey ape tu..ade kt tesco..pstu + la ape2..apple ke.. hurm..ok2..so start skrg..aku ksi tu la..

papaya + sawi + others…okeh itu la akn ku kasi start arini..buah2 bole je..apple ke pear ke..honeydew ke..jambu air ke..peh siyes..mmg bela binatang ni mentenen tgi..dlu die gk minum air juice..apple la ..without preservative..peh..lol..skotak rm6 kot haha..aku last2 bntai minum sama ahaha..

so mybe pasni aku nk siyes la..sian la plak kdg2 rase..kurus la plak..org len gemuk2 hehe..die kene ade supplement gk..tu HPW ape tah..ok psni bole dptkn kt kdai pet kt sunwy tu la..hmm..kasi tu pn..kne gaul2 skit..2 4 6 ..lol..2 hpw..4 madu ( peh..) 6 air..huuhu..

aa lg satu aku aku ade gk bg egg boil ke..chicken boil ke..peh..tp cina tu ckp tu selang 2 ari la..ok laa..(kalo ari2 bnkrup ksi ayam je aku pn tk mkn ayam) kekek..tp hpw tu nnti cm kne ari2..+ ngn papaya + bayam td la..hmm..so itu la cite serbe skit..kalo psl tmpt tgl..mcm2 da aku jahit awkkaw..tibai suda..kain telebeh byk..ade aku wat tmpt gntung la..trwong la..haha..tmpt tido aritu die da cam gali2 pe dah..adeh..bocor kanan kiri lawak tul..ye aa jahit tgn..pkai mesin kemas laa skit..ahh tapela..jnji ko dok diam2 dlm tu k..keke..

Posted April 20, 2009 by hackerzx in 1337 speak

3 responses to “little update about my sg

Subscribe to comments with RSS.

  1. kelaka ko.. sket2 ekekekek.. jangkit dgn odet ke? haha

  2. aku dah lama tak kasi rabbit aku kangkung sbb dia mkan banyak kesian gile..tiap kali aku msk dapur sure dia panjat2 pagar sian sian so hari ni aku kuar before g keje aku g tesco beli le dia kangkung 6 ikat..satu ikat tu rm70sen so terbangle rm4.20 then aku singgah ade satu pet shop kat area umah aku …selalu cam nak singgah tak singgah singgah nak tau gark ade jual ape
    tapi rupanye pet shop tu tak jual binatang pun yang ade cuma food n dia cam clinic haiwan le..satu kali check rm15 tak masuk ubat..kucing aku tu dah pregnant ingat nak bawak check situ le bile kaya nanti hahaha..ngan arnab aku gark then aku g kedai tu beli utk arnab aku yg makanan dia tablet tu nasib murah je rm2++ je then aku beli le utk kucing aku teringat gark kat dia…cam peket whiskes kecik yg ade ikan ape suma tapi yg mentah nye rm1.20 je..beli le..
    then balik patah umah kasi diaorg makan suka gile….hehehe touching pulak aku tgk…then cage rabbit tu aku rasa dah bocor kat bawah aku tanye pet shop tu dia jual rm45 ok kot..nnt dapat gaji aku nak beli le susah gark kitchen tu karang bau taik arnab je…n berair even lapik paper pun…tu je le citer aku..nnt dapat duit lebih lagi nak try g mines pet shop tu cam best nak usha guinea pig…heheheh..
    btw hari ape tah aku blk minum then tgk kucing aku dok atas gate umah sebelah tgk kat depan ade neighbour baru msk..sekali aku tgk 3 ekor anjing hitam besar2 tatau datang dari maner cam tgh berebut2 benda aku ingat plastik makan rupanye diaorg tengah cam tarik2 kucing gile sian dohhhhhhhh…kucing tu dok ngiaw 2 lagi tak mati lagi.gile rasa nak nangis…org dlm umah tu tak sedar pun..anjing tu besar gile horror lark tu kalau dia kejar aku pun masak gark..aku cam jerit shuish 2 je then diaorg lepaskan kucing tu ..aku tgk kucing tu cam dah terkulai2 cam nazak dah sian gile………….cam nak nangis dah huhuh trajis
    aku benci anjing bodooooooooooooooooo…
    k le comment plg panjang..hahah takde keje sebenanrye
    boring nyeeeeeeeeeeeeee

  3. agak pjg la gk haha..nnti aku nk gi petshack kt sunway..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: