Appraisal again!!   2 comments

Yeah pas aku bsing2 ape siap tlis status kt mssgr lol..akhirnya kebenaran ttp kebenaran..mgr jmpa kitaorg smua dn akhirnya utk aku dia cdng nk wat blk..aku da ckp ape smua yg xpuas hati ape siap suh mtk lg salary review huhu dgn mtk team lainla..server ke network ke..acc luar pn xkshla aku willing to learn dr dok sni je lg ssuh nk naik..

Die jnji nk wat terbaik utk cri team len ke ape ke so puas hati gk la..we wait n see saja🙂

P/s aku xksh kje byk ke pe jnji berbaloi dan plg pntg dihargai tu je ckup..ni org len gaji lg byk tp keje skit ptut kah?? Tak gitu sarol debab lols

Posted February 17, 2011 by hackerzx in 1337 speak

2 responses to “Appraisal again!!

Subscribe to comments with RSS.

  1. sebenarnya aku xpaham apa yg kau cite kat atas tu. hahaha. xpe, nanti jumpa kau explain. lol

  2. lol sush skit kalo hekes menaip wakaka..k la nnti gua cite..cite sedeh😦

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: