Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur (PBAKL) 2012   3 comments

Mmg tiap2 tahun gua tk penah miss..so nk tgk ape aku beli kali ni? hehe

Tentula koleksi novel sejarah islam Abdul Latip Talib🙂

ni koleksi semasa saya

ni pula selepas belanja sakan di pesta buku 2012😀

rase nk angkut je smua mana aku tade lg..tpi beli je la 3 dlu hmm..kalo bwk kad student PTS kasi 25% btw kenapa skit sgt? psl aku gi Popular pn dorg tgh wat sales 25% gk ? ke mmg da gabung ngan Popular kali ni PTS ? sile jawab..cewah ..psl dlm booth PTS ade Popular ..hmm

Posted May 1, 2012 by hackerzx in 1337 speak

3 responses to “Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur (PBAKL) 2012

Subscribe to comments with RSS.

  1. mcam2 aku bli kat pesta buku ek.aku bli novel ayu emelda , cinta buat emelda ,seindah sakura and then, i buy the book of gemersik kalbu and dewan dictionary. korang dh bli apo? what are u buy?

  2. bnyak bnar buku dkat pesta buku tui. punyolah bnyak gilorrrrrrrrrrrr. sampe rambong mato dohhhhhhhhh………

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: